İzmirde en iyi pastanın hikayesi
İzmirde en iyi pastanın hikayesi

İşte İzmir’in en iyi lezzetlerinin noktası, Bravo’nun hikayesi

Bravo Pastanesi dostlarını 1997 yılında ağırlamaya başlar. Sevgi ailesinin Bostanlı'da küçük ve butik bir pastane olarak kurduğu Bravo, aradan geçen yıllarda büyür… Ancak butik üretimden asla vazgeçmez. Pastalar, cheesecakeler, kurabiyeler, çikolatalar, doğum günü, nişan , düğün pastaları, gerçek meyveli dondurmalar derken genişleyen Bravo Pastanesi’nin lezzet dünyası, başka hiçbir yerde göremeyeceğiniz pek çok lezzetin bir arada bulunduğu bir mekana dönüşür. 2011 yılında Bravo Mavişehir'de açılan ikinci şube ile "Daha çok Bravo, daha çok Bravolu" anlayışı benimsenir.